بهترین کود برای درشتی و افزایش وزن میوه
گیاهان کارخانه غذا سازی هستند و خودشان عمل غذاسازی را انجام می‌دهند که به آن فتوسنتز می‌گویند و فقط به مواد اولیه یعنی عناصر احتیاج دارند تا بتوانند مواد آلی ( کربو هیدرات ها ، پروتئین ها ، چربی ها و …) مورد نیاز خود را بسازند.

این عناصر به دو دسته شامل: ۱٫ ماکرو ۲٫ میکرو تقسیم می‌شوند که این مواد اولیه را از طریق آب، خاک و هوا بدست می‌آورند.

جدول عناصر مورد نیاز گیاهان :

عناصر ماکرو عناصر میکرو
--------------- --------------
کربن آهن
هیدروژن روی
اکسیژن بور
نیتروژن منگنز
فسفر مس
پتاسیم مولیبدن
کلسیم سیلیسیم
منیزیم –
سولفور –
نکته: اگرچه عناصر میکرو به مقدار بسیار کمی موردنیاز گیاه هستند ولی وجود همین مقدار کم برای گیاهان کاملاً ضروری بوده و بسیاری از مراحل رشد و نمو گیاهان به این عناصر وابسته است و باید آن‌ها را به میزان لازم در اختیار گیاه قرار داد.

به دلیل اینکه خاک اکثر مناطق ایران ازنظر مواد غذایی فقیر هستند باید از کودهای معدنی نیز استفاده شود تا بتوان عناصر معدنی موردنیاز گیاه را در اختیارش قرار داد.

مضرات مصرف نادرست کود
کود دهی در مراحل مختلف رشد گیاه همیشه باید متعادل باشد به این معنا که اگر در یک مرحله کود فراوان به گیاه می‌دهید نمی‌توانید در مراحل بعد ناگهان کود دهی را قطع و گیاه را به حال خود رها کنید. به‌عنوان مثال اگر در مراحل ابتدایی رشد گیاه مقادیر زیادی کود نیتروژن به گیاه بدهید گیاه شروع به تولید شاخ و برگ فراوان کرده و با افزایش بخش ­های سبزینه‌ای، گیاه خود را برای افزایش باردهی آماده کرده و شکوفه‌های فراوانی تولید خواهد کرد و شما ناچارید در مراحل بعد نیز برای باروری این شکوفه‌ها وهمچنین تولید میوه‌های درشت با رنگ و طعم مناسب در هر مرحله اقدام به کود دهی بر اساس نیاز گیاه در آن زمان نمایید.

اگر گیاه را به حال خود رها کنید با وجود مصرف تمام ذخایر گیاه احتمالاً بخش زیادی از شکوفه‌ها و شکوفه هایی که تبدیل به میوه شده­ اند ریخته و میوه‌های تولیدی ریز و بی‌کیفیت خواهند شد، همچنین گیاه به خاطر افزایش بخش­ های سبزینه‌ای در برابر تنش­ها و آفات و بیماری­ها ضعیف‌تر شده و به‌شدت آسیب خواهد دید.
توصیه مهم در تغذیه برای درشتی میوه
برای اینکه گیاه بتواند بهتر عمل کند و تولیدات خود را افزایش دهد باید شاخ و برگ درشت‌تر، پهن‌تر و سرسبزتری داشته باشد اگر چنین نشود گیاه به مواد اولیه یعنی همان کود معدنی بیشتری احتیاج دارد و از صرفه اقتصادی خارج می‌شود بنابراین باید از همان ابتدای دوره رشد، گیاه را با یک برنامه تغذیه مناسب پرورش داد تا گیاه در مرحله ریشه دهی از ترکیبات مناسب این مرحله و در مرحله رویشی (شاخ و برگ) کودهای مخصوص دوره رویشی را دریافت کند

با کمک این کودها تولید شکوفه‌های خود را بیشتر کرده و درنهایت باردهی خود را افزایش دهد و در آخر با استفاده از ترکیبات مناسب برای درشتی، رنگ گیری، بهبود طعم و افزایش ماندگاری نتیجه نهایی دلخواه را به دست آورد.

وقتی شکوفه‌ها به چغاله تبدیل شدند باید از کودهای پتاس بالا استفاده نمود، این کار تا پایان دوره ادامه دارد و حداقل باید ۲ تا ۳ بار تکرار شود، می‌توانید سولفات پتاسیم و نیترات کلسیم را به‌صورت جدا از هم چالکود کنید. کودهایی که در آخرین مرحله استفاده می­‌شوند باید عناصری چون پتاسیم، کلسیم، بُر، آهن و اسیدآمینه‌ها را در ترکیبات خود داشته باشند و باقی عناصر به مقدار کمتری در این مرحله تأثیر گذارند.نتیجه گیری و معرفی کود
به طور کلی تمامی عناصر در درشتی میوه به طور مستقیم و غیر مستقیم نقش دارند ولی عناصری که نام برده شد به طور مستقیم و بیشتر بر روی درشتی، رنگ گیری، طعم و ماندگاری نقش دارند و بهترین کود برای درشتی میوه شامل همین عناصر با یک فرمول و درصد مناسب می‌باشند.

از جمله کودهایی که ما می‌توانیم به شما معرفی کنیم تا در این زمینه به شما کمک کند شامل کود کامل پتاس بالا ۳۶-۱۲-۱۲ و ۴۵-۱۰-۵ و هاس ام ۱۰ هستند که هر کدام با فرمول و درصد مناسبی از عناصر پتاسیم ، کلسیم ، ریزمغذی ها و اسید آمینه محصولی عالی را بوجود آورده اند.


دزپالونیا - مجموعه گلخانه ای دزفول گیاه ,عناصر ,افزایش ,مرحله ,درشتی ,مراحل ,برای درشتی ,درشتی میوه ,مواد اولیه ,پتاس بالا ,ترکیبات مناسب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

میوفا | دانلود آهنگ جدید ایرانی و خارجی دانلود فیلم سکسی خدمات دارالترجمه بهترین سایت تولید انواع هواکش های صنعتی -مرغداری-گلخانه ای-سقفی-هواساز شرکت خدماتی پدیده سرویس فلزیاب ارزان گلخانه سبز طرفداران احمدی نژاد